duminică, 14 august 2016

Serviciul clienti Flanco

Atunci cand sun la serviciul clienti ma plictisesc foarte mult. Sunt pus in asteptare sau de multe ori ma reporteaza altui operator...la care trebuie sa mai stau inca o jumatate de ora sa astept, pana cand imi voi rezolva problema. De acest serviciu sunt absolut nemultumita.

Dar de curand am aflat ca cei de la Flanco au lansat SUPORT CLIENTI NON-STOP serviciul de asistență telefonică gândit pentru a răspunde în cel mai scurt timp întrebărilor clienților săi. La #suportclientinonstop poți să suni oricând, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar un operator va fi mereu disponibil să te ajute cu informațiile de care ai nevoie. Flanco își propune să îți răspundă la apel în maxim 40 de secunde și, în același timp, urmărește să reducă permanent timpul de preluare a apelurilor. Spre exemplu, în primele două luni de la implementarea serviciului, majoritatea apelurilor au fost preluate în cel mult 20 de secunde. 
Dacă apelezi #suportclientinonstop, vei obține informațiile de care ai nevoie despre serviciile și produsele Flanco, despre plasarea comenzii și procesul de livrare, despre oferte și campanii, soluții de finanțare, plata în rate sau cu cardul, factură și garanție, returul produselor comandate, cardul de fidelitate Mereu Flanco.

Profitand de vacanta de Sf Marie cand toata lumea e in vacanta , libera si se distreaza eu am vrut sa vad daca operatorii #flanco isi fac treaba. Din fericire mi-au raspuns la apel in mai putin de 30 secunde iar toata conversatia a durat un minut si trei zeci de secunde. M-am filmat in timp ce am facut acest lucru numai ca nu am filmat telefonul. Filmarea a fost de un nepotel care nu tinea telefonul drept. Dar ma bucur ca se poate intelege ceea ce am vorbit. Mai jos va las acest filmulet ca sa va convingeti. 

Eu sunt multumit de promptitudinea si seriozitatatea de care au dat dovada. Ma bucur ca nu am asteptat foarte mult , iar ceea ce nu stiam m-au lamurit. Recomand cu toata increderea Flanco.


Un comentariu:

  1. Tare idea asta . si eu ma plictisesc si ma enervez cand am de sunat la serviciul clienti

    RăspundețiȘtergere