luni, 17 august 2015

Cele mai moderne lenjerii...

Buna dragii mei prietenii online!!! cred ca unii dintre voi mi-ati simtit lipsa,dar din cauza unor probleme de sanatate si timpului ocupat nu prea am mai avut timp sa intru pe aici ,sa va spun cate de frumoase s-au facut ale mele floricele ,si ce gradina de legume am.Dar voi reveni cat de curand cu alte postari in care va voi arata totul,dar pana atunci as vrea sa va dezvalui totul despre lenjeria de pat pe care am achizitionat-o de curand.

Fiindca am trecut printr-o perioada tare grea si inca mai trecem am decis sa ne cumparam cateva lenjerii de pat deoarece toate erau uzate si chiar deteriorate,si in aceasta perioada chiar era neceseara deoarece boala pe care o are a mea mama nu ii poate permite deplasarea si sta mai mult la pat.

Am vazut la Balaban Violeta cu blogul lucruri interesante  cum ca in aceasta perioada este promotie la lenjeri de pat outlet si ca poti intra in tragere la sorti pentru o excursie la Paris.M-ar incanta aceasta idee numai ca eu nu prea as putea sa ma deplasez de la domiciliu,dar daca voi aveti aceasta sansa nu ar fi rau sa ne aratati si noua cateva poze cu minuntaul Paris si zonele pe care le-ati vizitat.

Mi-am ales categoria 3D Alegria 1+1 gratis si 2 dintre lenjeri par a fi ale mele acum.Va puteti alege dintr-o multitudine de modele florale,cu animale ,orase si nu numai modelul vostru preferat care e moale la atingere si ofera un plus de confort locuintei tale.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu